Допомога дітям-сиротам

Майстер-клас з ебру та шоу від хіміка. Як ми здивували вихованців будинку «Дитячі стежинки»

Окремий напрям роботи нашої команди – це піклування про дітей-сиріт та тих, хто позбавлений батьківської турботи. Кожна поїздка до дітей особлива, адже після таких зустрічей малеча не хоче тебе відпускати. Нещодавно ми побували у будинку сімейного типу “Дитячі стежинки”, який знаходиться у місті Великі Мости на Львівщині, де влаштували для дітей незабутнє свято 

«Дитячі стежинки» – це заклад, який дає можливість дітям, позбавленим батьківського тепла, повернути відчуття родинного затишку.  Тут панує атмосфера абсолютної доброти та довіри, що створює фундамент безпеки, такої важливої для діток.  

Волонтери організації “Дипломати”  з дітьми будинку 

У лютому наша команда відвідала дитячий заклад двічі. Під час нашої першої поїздки ми привезли малечі багато фруктів і солодощів, а для підтримки самого будинку - 300 літрів дизельного палива для генератора, який живить заклад у години відсутності світла.  

Варто нам було зайти в приміщення, нас одразу заключили в обійми маленькі рученята. Усмішки, обійми і сміх наповнили день відчуттям щастя. 

Малеча показала нам свої кімнати, розповіла про дозвілля і влаштувала справжню екскурсію будинком. Старші діти, по-дорослому серйозно, розказували про свої успіхи у навчанні. 

Вероніка з дитячого будинку “Дитячі стежинки” 

Ми обіцяли повернутися в “Дитячі стежинки” і вже через два тижні ми знову були тут. На цей раз ми приїхали не тільки з подарунками, але й зі справжньою казкою для малечі.  

 Діти на майстер-класі флюїд-арт 

Діти на майстер-класі малювання за технікою ебру 

Справжня казка ожила під час малювання за технікою ебру, яка дозволяє створювати картини на поверхні води. Також малеча робила аплікації з фетру, флюід-арту і багато розважалась.  

Допомогти створити по-справжньому святковий настрій приїхали аніматори з event-агенції “Пікан”, які знають сенс у дитячих розвагах. Після веселощів час перекусити, тож, ми замовили святкову піцу для всіх.  

Але на цьому не все. Яка ж казка закінчується піцою? Завдяки науково-розважальному шоу, де ведучий показував справжні дива з рідким азотом, кульками і іншими досягненнями науки, наша казка перетворилась на фантастику.    

Фрагмет з науково-розважального шоу 

У цій атмосфері команда “Дипломати” вручила індивідуальні подарунки кожній дитині, а потім для всіх дівчат – іграшковий ляльковий будинок, а хлопчикам –  дорогу для іграшкових машинок. І, звісно, паливо для генератора, але це вже більше потішило дорослих.  

Наприкінці дня втомлені, але неймовірно щасливі, всі разом сіли дивитися мультфільм, як тільки поповнили запаси смаколиків.  

День був дуже насиченим. Проте дійсно фантастично-казковим, тому ми впевнені, що ще обов’язково приїдемо. А ми свої обіцянки виконуємо. 

Доєднатись до нашої команди і стати “волонтером-чарівником” дуже просто. Ви можете зробити грошовий внесок на дитячі потреби через проект “Ти теж моя дитина”, або разом з нашою командою відвідати дитячий будинок , аби подарувати дітям більше вражень та емоцій і, тим самим, зробити їх щасливішими.  

 

Допомогти волонтерам: