ВЕРЕСНЕВИЙ ЗВІТ ДОБРИХ СПРАВ ТА ЯСКРАВИХ ПОДІЙ

Непомітно пролетів вересень, перший місяць осені. Він був багатий на різноманітні події, приніс незабутні враження, нові емоції, маленькі перемоги і досягнення.

Наша команда «Дипломати» взяла за правило підводити підсумки, бо кожен раз важливо оцінювати зроблену роботу та звітувати перед людьми, які донатять на добрі справи та згадувати, що у такий складний для всіх час всі ми спільно приносимо користь та радість як людям так і державі.   

ШКІЛЬНІ НАБОРИ ДЛЯ ЦЕНТРУ “РІДНІ”

Початок місяця для багатьох сімей був неймовірно святковий, бо дітки йдуть до школи, хтось в перший раз в перший клас, а хтось в останній – випускний. Але діти, які позбавленні батьківської турботи та підтримки, саме цих діток ми не могли залишити без підтримки та піклування! Разом з Мар’яною Мамоновою (Instagram: @mariasha_mamonova) відвідали Центр соціальної підтримки дітей та сімей під назвою “Рідні” (з їхньою діяльністю можна ознайомитись на офіційній сторінці в Instagram: @centr_ridni.lmr), щоб привітати діток з початком навчального року і потішити подаруночками, які, ми впевнені, стали в нагоді у їхньому навчальному процесі. Кожен подарунок був зібраний з урахуванням потреб дитини і віку малечі. В цілому, нам вдалось передати понад 50-ти наборів з усім необхідним для навчання. Загальна сума допомоги склала 42 814,36 грн! І цим ми завдячуємо всім, хто задонатив на цей проект! А персонал і дітки організації попросили передати всім хто долучився велике «Дякую» і ніжні обійми!

Команда організації "Дипломати" разом із працівниками "Центру соціальної підтримки сімей та дітей "Рідні"

ДОПОМОГА ЖИТЕЛЯМ МІСТА ТЕРНІВКА

Спільно з нашими партнерами “Служба милосердя” (instagram: @miloserdiiasluzhba) ми продовжуємо підтримувати людей похилого віку, багатодітні сім'ї та людей із інвалідністю, що опинились в скрутних умовах життя. Ми зібрали гуманітарну допомогу: необхідні речі, одяг, іграшки, продукти харчування і безкоштовно відправили завдяки нашому партнеру  @novaposhta_humanitarian в місто Тернівка, що у Дніпропетровській області. А колеги із “Служба милосердя” вже розподілили та доставили необхідну допомогу адресатам.

Важливо, що кожен може зробити свій вклад та підтримати благодійні ініціативи. Вам всього навського потрібно вибрати кого ви хочете підтримати (проект) та зробити донат. 

 

НЕЛЕГКО, АЛЕ МРІЙ!  

Вересень був насичений не тільки на благодійні проекти, а й на події що дозволяють розвиватись та об'єднуватись. Одною із таких подій був щорічний всеукраїнський молодіжний захід “Молодвіж” (Instagram: @molodvizh). Їхнє гасло “Нелегко, але мрій!”, в наш час ці слова набирають особливого значення, адже наша сила у єдності і вірі у спільне щасливе майбутнє. Наша команда “Дипломатів” разом з Мар’яною Мамоновою  відвідала FESTrepublic під час заходу «Молодвіж» @molodvizh. Головним їх гаслом були такі важливі і актуальні слова: ”Нелегко, але мрій!”, адже наша сила у єдності і вірі у спільне щасливе майбутнє.  

Під час заходу, обговорювали мрії і одну, найголовнішу, спільну на всіх – мрію у перемогу! 

Також наша чарівна Мар’яна мала честь виступати на заході, розповіла власну історію і поділилася планами на майбутнє.  

У розмові говорили про наболіле - військову службу, полон, медицину. Та про щасливі моменти материнства, написання книги, волонтерство і благодійність разом з «Димпломатами». 

VETERAN HUB - ПОДСКАСТ 

Окрім цього наша команда спільно з Мар’яною взяли участь в записі подкасту для простору  Veteran Hub (Instagram: @veteran_hub). Запис подкасту проводив сам Гліб Стрижко — ветеран, морський піхотинець та менеджер подій у Veteran Hub. Майже три години запису пролетіли непомітно. Обговорювали важливі питання для багатьох – полон та реабілітація після нього, повернення до соціального життя. Мар’яна розказала, як їй вдається вправно поєднувати роль мами, волонтера та благодійниці  у організації «Димпломати». Висловлюємо щиру подяку простору Veteran Hub за гостинний прийом, а гостям - за підтримку. Зовсім скоро, цей запис можна буде подивитися на YouTube та на інших платформах – Apple, Spotify, Google. Обов’язково прікріпимо посилання у сторіс, не пропустіть ! 


Команда організації "Дипломати" разом з командою простору Veteran Hub

Допомога, розвиток та згуртованість, саме це дозволяє нам українцям боротись та перемагати. І якщо у вас є змога, бажання та віра - долучайтесь до нашої команди, робіть донати та підтримуйте інформаційно наші проекти! Для нас це найкраще визнання важливості нашої роботи! 

Допомогти волонтерам: