Шукаємо нові підходи для розвитку волонтерства. «Дипломати» відвідали No-Code No Conference

Українська IT-індустрія не стоїть на місці. Лідери ринку постійно розвиваються, з’являються нові компанії, які шукають шляхи для продуктивного розвитку.

Нещодавно наша команда відвідала конференцію No-Code No Conferencе – захід, який зібрав справжніх профі вітчизняної IT-індустрії задля обговорення інвестиційних тем, розвитку бізнесу та технічних аспектів.

Основна мета цього заходу – популяризувати No/Low-code рішення в Україні, які мають потенціал оптимізувати широкий спектр бізнес-завдань.  

 

Ці події важливі не лише для IT-спеціалістів, інвесторів та підприємців, але і для волонтерів, адже таким чином ми будуємо нові партнерські зв’язки, щоб в майбутньому мати можливість допомагати тим, хто цього потребує.

Подібні заходи корисні також представникам малого та середнього бізнесу, адже за допомогою low-code платформ можна діджиталізувати бізнес-процеси самостійно, не залучаючи до цього професійних фахівців. Організатори заходу – спільнота Flowmates, навчають бізнес працювати на платформах та об’єднувати компанії для великих проектів. 

 

Довідково: low-code – це підхід до розробки програмного забезпечення, який допомагає технічним спеціалістам і користувачам співпрацювати та створювати ефективні робочі рішення за рахунок мінімізації обсягу кодування. Low-code замінює написання програмного коду використанням готових UI-компонентів, шаблонних скриптів, інтеграцій, схем, візуальних конструкторів та інших зручних функцій.  

Допомогти волонтерам: