«Дипломати» долучились до медійного проекту Української волонтерської служби

Нещодавно наша команда відвідала захід, ініційований Українською волонтерською службою, який був присвячений підготовці і випуску фінального епізоду подкасту “Голоси волонтерства”, започаткованого волонтерами організації разом з «Радіо Сковорода» та представництвом ЮНІСЕФ в Україні.  


Волонтер організації "Дипломати" Наталія Волошко та керівниця "Української Волонтерської служби" Анна Бондаренко 

«Голоси волонтерства» – це проект про надихаючі волонтерські історії, які торкають за душу та серце. Подкаст знайомить своїх слухачів із різноманітними напрямками волонтерської роботи, аби популяризувати цю справу та залучати до волонтерських лав більше людей. В окремих випусках подкасту передбачена можливість спілкування із слухачами, аби кожен міг долучитись до дискусії та задати запитання на хвилюючі теми.  

Власне, «Дипломати» мали нагоду долучитись до запису фінального епізоду подкасту, поговорити про важливість роботи волонтерів в умовах екстрених ситуацій та про допомогу постраждалим внаслідок підриву Каховської ГЕС. 

   

Публічний запис подкасту "Голоси волонтерства"  

Головним спікером, як завжди, була чарівна Анна Бондаренко – ідейна натхненниця Української волонтерської служби та інші гості, серед яких була членкиня організації Наталія Калантаєнко, засновник БО «БФ «Вільні та незламні», підприємець Євген Бєлов, а також волонтер ГО «Жива» Євген Петров.

Ця дружня волонтерська родина перетворила запис подкасту у надихаючу дискусію, яка розширює уявлення по волонтерську роботу. Спікери довели, що бути волонтером може кожен, незалежно від розміру зарплатні, віку, релігійної приналежності та інших ознак.

Більше того: сьогодні кожен з нас може прикласти зусилля, аби зробити волонтерство доступним для школярів, студентів, пенсіонерів, словом, для всіх! 

Допомогти волонтерам: