Волонтери

ЗВІТ: Рік незламності українських волонтерів

Добро необхідно примножувати, а про волонтерські справи – звітувати. Тож, представляємо повний звіт нашої командної роботи за період роботи з 24.02.2022 по 24.02.2023 р. 


Команда Організації "Дипломати" у місті Херсон

Наша команда продовжує свій рух, щодня допомагаючи Україні та українцям. Попри всі складнощі, що виникають на нашому шляху, ми відчуваємо єдність і робимо неможливе — можливим. 

Минулий рік багато чого змінив у нашій роботі: ми виросли, трансформувались у міцну команду, покращили взаємодію на всіх рівнях. Пишаємось проектами, які реалізуємо і втілюємо в життя на користь українських громадян. 

Отже, підіб’ємо підсумки роботи за період з 24.02.2022 по 24.02.2023 р.:

 - 1 500 000 грн – це загальна зібрана нами сума благодійних внесків;

 - 100 000 кг (100 тонн) – це загальний обсяг гуманітарної допомоги від партнерів та всіх небайдужих, що був переданий нами для потреб українців, ВПО, лікарень та дитячих будинків;

 - 3 500 000 грн – це загальна оцінка фінансової та матеріальної допомоги, що була нами надана у рамках різних благодійних проектів.

Наші проекти: 

Ти не один спрямований на підтримку ВПО, переселенців та людей, які перебувають на територіях, де ведуться активні бойові дії. В рамках цієї ініціативи ми передаємо продукти харчування, медикаменти, засоби гігієни, одяг, буржуйки, дитячі товари тим, хто відчуває у цьому потребу. 

“Ти маєш жити” направлений на залучення необхідної медичної допомоги. Так ми вже передали медичне та господарче обладнання, медикаменти, медичні товари та вироби шістьом медзакладам:

 - Вовчанській центральній районній лікарні;

 - Херсонській міській клінічній лікарні ім. А. і О. Тропіних;

 - Великобурлуцькій центральній районній лікарні;

 - Дніпровському центру первинної медико-санітарної допомоги № 9;

 - Дергачівській центральній лікарні;

 - Міській клінічній лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. проф. О.І.Мещанінова.


Олексій Гоянюк та дівчинка Вероніка 

“Ти теж моя дитина” — ця ініціатива спрямована на підтримку маленьких українців. Наша команда вже побувала у дитячому будинку  сімейного типу “Дитячі стежинки”, що в смт. Великі Мости, Львівської області та “Ромашка” в с. Оршівці, Чернівецької області. Передали дітлахам генератори, ноутбуки, речі, солодощі, паливо на потреби закладу і, найголовніше — влаштували малечі незабутні свята з їх улюбленими іграми. 

“Хто як не ти” — власне, цей проект є генератором нашої роботи. Протягом року до нас приєднуються представники бізнесу та меценати, які надають допомогу волонтерам. Завдяки цій ініціативі ми доставляємо гуманітарні вантажі, забезпечуємо операційну діяльність фонду, закуповуємо пакувальні матеріали та паливо. 


Волонтери Організаціі "Дипломати" та коллектив дитячого будинку "Ромашка"

Щодня українці з різних куточків України потребують допомоги. Тож, наша команда продовжує волонтерити, незважаючи ні на що. 

Рік, який почався 24 лютого ми добре запам'ятаємо, але зараз ми маємо прикласти ще більше зусиль для наближення нашої перемоги. Продовжуємо роботу на всіх напрямках та закликаємо допомогати українцям разом!

 

 

 

Допомогти волонтерам: