Історія по проєкту «Ти не один»

«Дякувати Богу, що є волонтери!» Історія Антоніни, якій врятували надію

Останні роки вона жила на мізерну пенсію, щоденно доглядаючи за важкохворими батьками. Нещодавно поховала матір, залишився батько, у якого діагностовано рак.  

Від постійних переживань Антоніна схудла, забула, про що колись мріяла. Догляд за хворими перетворився у щоденний побут, який забрав сили, а вся її пенсія йшла на ліки для батьків.

Антоніні була дуже потрібна допомога. Одного дня в Instagram вона зайшла на сторінку організації «Дипломати» і попросила про підтримку. Команда одразу відгукнулась, зібрала для жінки все необхідне та направила на її адресу. Так, завдяки проекту «Ти не один» у глибині відчаю для Антоніни народилась надія і віра в те, що все коли-небудь може стати краще.

Наразі команда «Дипломатів» щомісяця робить відправку для неї. Жінці особливо приємно знаходити в пакунку листівку з теплими словами – її текст вона навіть читала старенькій мамі, коли та була ще жива. Після знайомства з волонтерами в житті Антоніни стало більше приводів для вдячності.

«Дякувати Богу, що є волонтери! Я відчуваю, що я не одна, це дуже підтримує», – говорить жінка.

Історія її життя – це лише одна з тисяч історій, з якою щодня стикаються благодійні організації. Але вона є прикладом того, як вчасна допомога може зарадити людині, подарувати надію та можливість піднятись з новими силами!

Команда “Дипломатів” запрошує всіх, хто готовий допомагати та творити добрі справи, приєднуватись до наших благодійних ініціатив. 

З актуальними проектами можна ознайомитись на сайті у розділі “Благодіійність”. Приєднуйтесь до збору коштів!


   Антоніна та її батько

 

 

 

Допомогти волонтерам: