Різдвяна казка для маленьких маріупольців

Напередодні католицького Різдва наша команда чарівників-волонтерів вирішила влаштувати для малечі, яка раніше мешкала у Маріуполі, казкове свято.  

Підготовку розпочали завчасно, адже хотілось зробити подію особливою та незабутньою. Відволікти від буденних думок малечу та їх батьків – задача не з простих, але дитяча усмішка варта старань.   

Місцем, де ожила казка, став Львівський палац культури та мистецтв. Сюди наша команда разом з партнерами, друзями та волонтерами @mariupol_in_lviv привезла подарунки для 50 дітей та майже 100 дорослих: смаколики, іграшки, розвиваючі пазли — те, що порадує маріупольську малечу, якій довелось залишити своє рідне місто.  

Але справжня казка почалась тоді, коли на свято завітали українські зірки – Камалія, Оксана Пекун, Віктор Павлік та Назар Малиновський, адже найголовніше для дітей – це емоції, увага та відчуття справжнього дива. Саме таку атмосферу і створила зіркова команда, яка так само отримала задоволення від спілкування з дітворою.  

Дива трапляються, якщо в них вірити — це відчув кожен гість і самі волонтери, які були щасливі, що стали справжніми провідниками у казку для тих, хто про неї так мріяв.  

 

 

Допомогти волонтерам: