Дитячий будинок "Ромашка"

Місце, де народжуються мрії. Подорож у дитячий будинок «Ромашка»

Найцінніше, що дорослі можуть дати дітям – це час, проведений разом з ними. Саме тому зустрічі з вихованцями дитячих будинків стали невід’ємною частиною життя нашої команди. Кожен візит дає малечі не лише море вражень, але і зміцнює їх віру у себе та власні мрії. Розповімо про одну з таких зустрічей, яка відбулась у с. Оршівці Чернівецької області  

”Дипломати” разом з педагогічним колективом та вихованцями дитячого будинку “Ромашка”

Наше перше знайомство з дітками відбулось у січні 2023 року. Малеча та вихователі тепло нас зустріли, окрім цього, візит співпав із Днем народження одного з вихованців – Антона. Ми привітали хлопчика та подарували смачний вершковий торт з маракуєю. Також для всіх діток привезли смаколики та комплекти зручного повсякденного одягу.  

Це знайомство стало для нас дуже цінним і в лютому ми приїхали в «Ромашку» вдруге.  

Хлопчик Антон, День народження якого співпав з днем нашого візиту

Тепло обіймів та увага це – те, що діти цінують найбільше

Цього разу ми добре підготувались і привезли з собою справжню казку.  

Чарівне дійство почалось з кенді бару, який підготували майстри з «Кенді Бар Чернівці». На перший погляд може здатись, що це просто тістечка, але насправді кожен смаколик – це маленький витвір мистецтва! 

Кенді бар від майстрів candybar_chernivtsi_ 

Далі були розваги. Разом з гуру дитячих свят – аніматорами з агенцій «Анімашка» та «Amazing day»  ми влаштували танці та ігри, від яких дітвора була у захваті. 

 

Фантастичне розважальне шоу від аніматорів 

Коли треба було взяти паузу – сміливо рушали до майстринь краси – @irina_mandarina_cv  та @_julia_chopchyk, які створювали неймовірні зачіски і наносили аква-грим на усміхнені дитячі обличчя. 

 Процес створення аква-гриму

Після танців та створення образів на дітей чекали майстер-класи:  

 - Малювання різнокольоровим піском; 

 - Виготовлення патріотичних прикрас; 

 - Декорування пряників.  

Під кінець дня діти від душі розважились на паперовій дискотеці, а потім писали свої мрії на повітряних кульках. Їх не обов’язково було запускати в повітря. Головне – не стримувати себе у мріях, адже вони є нашим життєвим дороговказом. 

Майстер-клас з малювання різнокольоровим піском 

Майстер-клас з виготовлення патріотичних прикрас 

Майстер-клас з декорування пряників 

Якщо записати свою мрію, то шанси на її втілення зростають 

Подорож в дитячий будинок «Ромашка» на Чернівеччині була дуже насиченою. Наша команда придбала гаджети для дітей, які знадобляться їм у навчанні. Окрім цього ми привезли генератор, паливо, кухонне приладдя і передали закладу набори постільної білизни, загальною вартістю понад 330 тисяч гривень.   

Нагадаємо, що «Дипломати» проводять регулярні збори коштів у рамках проектів, спрямованих на підтримку українців, які залишились в складних життєвих обставинах, переселенців, дітей, також підтримуємо лікарні у прифронтових зонах.    

Допомагати – це просто.  Підтримувати людей та країну разом з нами може кожен. 

 

Допомогти волонтерам: